cambodia-gay.com : Gay Cambodja Gids vietnam-gay.com : Gay Vietnam Gids
singapore-gay.com : Gay Singapore Gids
  Cambodjaanse homo en lesbische scene gids  
  PHNOM PENH   SIEM REAP   SIHANOUK-VILLE  
CAMBODJA Na enkele tientallen jaren van terreur en genocide die gedood tussen 2 en 3 miljoen mensen, Cambodja heeft hersteld stabiliteit. Nu dit kleine land ingeklemd tussen Thailand en Vietnam, met slechts 14 miljoen mensen, wordt steeds meer een toeristische bestemming schijnwerpers. U zult ontdekken ongeveer 300 tempels in de buurt van Siem Reap, een van de grootste wonderen van de wereld, Angkor Wat, een rustige en authentieke Aziatische hoofdstad Phnom Penh en ongerepte natuur, in de buurt Batambang of aan de kust in de buurt van Sihanoukville kant. Bovendien zult u aan zeer vriendelijke mensen die trots zijn op hun identiteit en zijn blij om in vrede te leven.
English Version    Version Française    Versión Española    Deutsch Version    versão em português中文版    日本版    versione italiana    Nederlandse versie    русская версияรุ่นไทย    việt phiên bản    한국어 버전    النسخة العربية    Bahasa Melayu
Waar bent u naar op zoek in Cambodja?
gay Cambodjaanse jongen
En u ?
Kent u een nieuwe gay plaats in Cambodja ?
MEN's Resort & Spa - het enige gay hotel in Cambodja
IN HET KORT Invoeren van Cambodja door de lucht is relatief eenvoudig en internationale verbindingen worden voorgesteld door tal van bedrijven. En binnenlandse vluchten bestaan tussen Phnom Penh en Siem Reap. Je hebt waarschijnlijk een visum nodig (de eenvoudigste manier toe te passen is bij aankomst in de luchthaven, de kostprijs is $20 en moet je twee pasfoto's). De lokale munteenheid is de Riel (1US$ = 4000 Riel), maar in feite iedereen gebruikt US$. Zelfs geldautomaten uitvoeren US $. Creditcards worden meer en meer geaccepteerd voor aankopen. Accommodatie en infrastructuur kloppen, standaard van gezondheid en zindelijkheid veel verbeterd in de afgelopen jaren, maar de gebruikelijke regels voor gezond leven in een tropische omgeving toe te passen.
GAY Homoseksualiteit is legaal in Cambodja. En Homo's zijn welkom in meer en meer bars, restaurants en hotels aan hen gewijd. U vindt alle adressen van de gay en gay friendly eigendom inrichtingen in Cambodja in deze website.
FEITEN Om te proberen om de rechten van de homo's denken in Cambodja, moet een aantal evenementen bekend :
  • De eerste LGBT Pride Parade werd gehouden in 2004 in Phnom Penh, is het nu een jaarlijks terugkerend evenement.
  • Koning Sihanouk, die zeer gerespecteerd wordt in zijn land, heeft de steun voor homo-huwelijk in 2004. Niettemin, de vorst heeft geen uitvoerende bevoegdheden, en geen huwelijk wetten zijn uitgevaardigd.
  • In oktober 2007, Hun Sen, premier van Cambodja, verklaarde dat zijn geadopteerde dochter lesbisch is, en haar verstoten.
We kunnen merken homoseksualiteit wordt niet gezien als een normale ontwikkeling, maar eerder een rariteit. Omdat de cultuur is overwegend boeddhistisch, er is niet het soort van agressieve reactie tegen homo's zoals we kunnen zien in de christelijke of islamitische culturen. Familie waarde is ook belangrijk. De druk is groot voor zonen en dochters te trouwen en kinderen krijgen.
WAARSCHUWING Het ministerie van Volksgezondheid schat dat 123 100 mensen waren die leven met HIV / aids in Cambodja in 2003. Cambodja heeft een gegeneraliseerde epidemie en een van de hoogste prevalentiecijfers in Azië.

contact @ mail